perjantai 9. tammikuuta 2015

Tahtoo treenaamaan!

Ollaan kerrankin vain oltu Mörkön kanssa. Viime viikko tehtiin vain 15min pissalenkkejä remmissä, ja tällä viikolla ollaan tehty kaksi puolen tunnin lenkkiä. Pakko, kun Mörkö alkaa pakahtua energiaansa. Yritä siinä sitten pitää koiraa rauhassa hyppimättä ja pomppimatta kun elukka painaa pitkin kämppää kuin pingispallo. Tästä olen tehnyt päätelmän, ettei oikean jalan hauis enää voi olla kovinkaan kipeä :) Siitäkin huolimatta olen malttanut olla treenailematta kotonakaan, etten nyt vahingossa ylirasita elukkaa.

Onneksi maanantaina on fyssarin tsekkaus. On pakko saada lupa lisätä liikuntaa ja treeniä - muuten alkaa käymään raskaaksi olo meillä kummallakin.

Jos ja kun saadaan terveen tai ainaakin tervemmät paperit niin en siltikään aio heti rynnätä treenikentille. Ensin lisätään liikunta loppukuun aikana normaaliin. Niinun treenit on tauolla tämän kuun viimeiselle viikolla saakka. Omissa treeneissä varmaankin käyn tekemässä jotain pientä, hieman hyppytekniikka tai ihan jotain muuta. Ei kuitenkaan heti alkuun ratoja tai yksittäisen esteen hinkkuttamista, muuten menee tukkoon koko koira. Tokon treeneihin menen kyllä jo sunnuntaina, sielläkin vauhtiliikkeet kuten hyppy, luoksetulo ja nouto on vältettävien listalla.

Tällaiset tauot vaan tekevät terää! Mieluummin tietty oltaisiin terveinä niin pääsisi edes lenkkeilemään normaalisti tai normaalia enemmänkin. Motivaatio vaan kasvaa, ellei ole jo huipussaan. Päässä monen monta ideaa ja ajatusta, tulevaisuuden viikot jossain määrin jo aikataulutettukin. Onneksi harrastaminen tuntuu mielekkäältä - vielä mielekkäämmältä nyt kun taukoa on takana muutama viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti