perjantai 16. maaliskuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 14

Kolme päivää pujottelutreeniä tällä viikolla ja sitten Mörköselle ansaittu viikon funtsimistauko :) Eilisen teema oli hyvän mielen ja onnistumisen treenit. Sain mukaani apuohjaajan ja kyllä vaan pitäisi olla "namikäsi" aina mukana niin välttyisi turhilta palkalle karkaamisilta.

Aluksi pujottelua edellisen päivän tavoin, eli kaari ihan alussa (kepit 1-3) ja kaksi kaarta lopussa (8-10 ja 9-11). Tämä sujui hyvin molemmin puoliin ja muutaman toiston jälkeen otin toiseksi vikan kaaren pois. Mutta nyt hajosikin pujottelun rytmi jo aivan alkumetreillä! Tämän korjaukseksi päädyin lisäämään kaaren alkupäähän pujottelua (kepit 4-6), ja taas onnistui monta toistoa. En uskaltanut vähetnää kaaria uudestaan, kun selvästikään Mörkö ei ole vielä valmis siihen. Kaaren poistamisen sijaan aloin kasvattamaan kahden viimeisen kaaren jälkimmäisen pään etäisyyttä pujotteluun (eli kepit 6 ja 11) ja tällä tavoin edettiin niin pitkälle että kaaren pää oli jo 30cm päässä pujottelusta. Hitaasti hyvää tulee, nyt vaan niitä toistoja korkealla motivaatiolla.

Lopuksi otettiin rallattelua kun esteet olivat sopivasti mini-korkeuksilla ja vielä aseteltukin niin että pystyi tekemään isoa ympyrää. Mörkö tykkäsi ja oli mukava huomata että rengas, pituus ja ne aiemmin ongelmaiset putket onnistuivat virheittä - ja vauhtiakin on kivasti :) Hieman teki mieli vetästä pujottelu vielä kertaalleen kun Mörkö oli niin intona mutta onneksi maltoin mieleni ja lähdettiin kaikki tyytyväisenä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti