keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 13

Vaikka eilen meinasinkin että tänään en pujottelua treenaa, niin sen verran sisuunnuin että suuntasin pikaisesti hallillle. Pujottelu kaarineen valmiiksi eilisen suunnitelman mukaan (kaaret kepeissä 1-3 ja 10-12) ja Mörkö pujottelemaan. Mutta kun ei onnistu. Enkä hirveästi uskalla tehdä yrityksiäkään ettei motivaatio laske otuksella (liikaa). Kentän laidalle siis puhaltelemaan ja laskemaan tuhanteen... ja uuteen yritykseen pienellä variaatiolla!

Tällä kertaa lisäsin loppuun vielä yhden kaaren (kepit 9-11) ja lähettelin koiraa pujottelulle hypyn kautta. Ja johan alkoi onnistumaan! Välillä se on käsittämättömän pienestä kiinni. Usean onnistuneen toiston jälkeen (eri puolilta, eri kulmista ja takaa leikaten) jätettiin pujottelu hautumaan ja tehtiin muuta kivaa esteillä. Puomi pari kertaa kriteerinä laukalla suoritus ja erilaisia ohjauskuvioita hyppy + U-putkella. Tämä teki hyvää, sillä Mörön innostuksen määrä vain kasvoi muusta pikku jumpasta.

Vielä takaisin pujottelulle kolmine kaarineen ja pari onnistunut toistoa ja loppuverrytelyt kantohangella auringon paisteessa. Hyvä mieli, ilmeisesti meillä kummallakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti