tiistai 8. lokakuuta 2024

Kisanautiskelua 6.10.

 Pitkä agilitytauko päättyi reilu viikko sitten kun kävin Niinulla kesätauon jälkeen. Tikru liikkui hyvin ja saatiin tehtyä hyvä treeni, missä keskityttiin lähinnä vauhdin ja vireen palkkaamiseen. Hinku kisakentille on kova, joten vaikka treenejä olikin mitätön määrä alla päätin kuitenkin ilmoittautua tuttuun halliin ja lähteä vain nautiskelemaan ja katsomaan missä meidän nykyinen taso on.

Agilityrata oli Marika Blomin käsialaa. Mukava rata, sopivassa suhteessa vauhtia, hallintaa ja haasteita. Alun pääsin ottamaan kutsumalla ja vaikka Tikru lähdössä vaikutti hiukan jännityneeltä niin rata meni sujuvasti. Puomilta tuli valitettava vitonen, en tiedä johtuiko treenaamattomuudesta, jännityksestä vai kenties siitä että itse en vedättänyt niin paljoa kuin tavallisesti. Noh, vitonen tuli ja muuten yllätyksekseni nollalla maaliin etenemällä 3,98m/s. Tämä on meidän etenemäksi erittäin hyvä. Jälkikäteen puomin vitonen hiukan kaihersi, sillä ilman sitä olisimme saaneet sertin... mutta onhan se mukava nähdä välillä edes vilauksia sertistä.

Hyppyradan tuomaroi Aino Kinnunen. Mukava rata hänelläkin, joskin enemmän juostava. Lähtö oli pakko tehdä koiran kanssa samaan aikaan ja sekös saikin Tikrun jännittyneeksi ja koko rata mentiin vähän käsijärru pohjassa. Olin kovasti yllättynyt, että yliaikaa tuli vain 0,10s (etenemä 3,84m/s). 

Nyt tietää että yhdessä lähdöille pitää keksiä jotain, täytyy katsoa näitä seuraavissa treeneissä. Nykyisillä radoilla ei noita yhteislähtöjä voi oikein välttääkään. Sinänsä ihan hassua että aikaisemmin Tikru paineistu kun sen jätti lähtöön. Tämä onneksi poistui treenaamalla, joten eiköhän yhteislähdötkin saada paineettomiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti