tiistai 24. syyskuuta 2024

Syksyn näyttelyputki

 Koska syyskuu on mennyt agilitytauossa niin oli mainio aika kiertää näyttelyitä. Näyttelysykyn ensimmäinen näyttely on kylläkin elokuussa, kun 11.8. oli perinteinen Kaivarin näyttely. Sarah Burns ei SAta monelle koiralle suonut, uroksistakin vain yhdelle. Tikru ERI, VEK1 arvostelulla

"9 years old. Masculine head. Would prefer slightly darker eye. Mouth ok. Adequate for chest. A little out of elbow. Correct body width. Strong hind quarters. Moves well."


Mörkökin pääsi perinteisesti mukaan.

Syyskuun ensimmäinen näyttely oli Riihimäki NORD 1.9. ja tuomarina Simu Calin. Tikru oli PU4, VSP VET. Nord vet -sertikin saatiin mutta en usko että sillä on mitään tekoa. Yllätyn kovasti jos lähden ulkomaille vielä Tikrun kanssa. 

"Very nice in type. Well balanced male. Nice, typical head. Dark eyes. Beautiful topline. Very good angulations. In great shape for the age. Nice, clean, free, effortless movement."

Näääh. Sataa.

14.9. mentiin Paimioon Ligita Zakelle. Yllätys, yllätys, Paimiossakin satoi. Paljon. Pikainen pyörähdys kehässä kasteli niin koiran kuin esittäjänkin. Tuloksen VSP ja VSP VET.

"9 years old veteran in excellent condition. Strong male compact enough. Strong topline, correct tail. Well developed body. Well angulated. Good mover. Coat ok. Nice temperament."'

Sadetta pitelemässä teltassa.

Kauden viimeisen ulkonäyttelyn tarjoili Hyvinkää 21.9. Tuomarina Tomas Rohlin Tanskasta. Yllätys, ei satanutkaan vaan päivä tarjoili oikein miellyttävän lämpötilan, eikä edes tuullut. Mukava päivä kavereiden kanssa ja Tikrun kehäkäytös sai valtavan hymyn kasvoilleni. Tuloksena VSP, ROP VET. Ryhmässä Tikru alkoi jopa komentamaan minua, että tiedän mitä teen, anna nyt sitä namia. Tikru esiintyi ryhmässä valtavan hyvin, liikkui ryhdikkäästi ja seisoi kuin tatti koko vaaditun ajan. Tikru <3

"9yrs in exc condition. very nice head , good skull. very good muzzle. exc pigment. good dar eye. exc lines and proportions. very good bone and ribcage. moves very well good efficiency. very nice coat. thank you for bringing him, take a good care of him."

Tikru ja Frida



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti