keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Välillä omatoimitreeniä

 Välillä olisi hyvä treenata yksittäisiä asioita. Onhan se ollut silloin tällöin mielessä, mutta jäänyt muiden kiireellisempien asioiden jalkoihin. Minulla ei ole vapaavuoro-oikeutta minnekään ja lähialueiden hallihinnat ovat niin karmeat ettei ole innostanut varata treeniaikaa. Kohtuullisen matkan päässä olisi päiväsaikaan halvempaa, mutta milläs niihin kesken työpäivän lähdet. Joten ei ole tullut treenattua omia ollenkaan.

Koska nyt on kahdet kisat viikon välein, eikä tähän viikkoon tule edes Niinun treeniä, päätin viimein toimia. Edellisestä omatoimitreenistä onkin jo yli vuosi aikaa! Hyvin on Tikrulla tekniikka pysynyt kasassa eri esteillä.

Tikru oli kovasti innoissaan ja selkeästi olisi tehnyt kauemminkin töitä kuin viisi minuttia. Näiden minuuttien aikana vahvistin keinua pari toistoa, tehtiin puomin alastuloa pari toistoa ja kerran kokonainen puomi. Osumat puomilla oli joka kerta loistavat! Toki keinu ja puomi tehtiin etupalkalle, mutta välillä pitää vahvistaa haluttua toimintaa. Ja tällä kertaa jokainen toisto oli valtavan hienot! Lopuksi tein hiukan hyppytekniikkaa, kaksi kertaa perussarja ja kaksi kertaa kasvava sarja. 

Keväällä ja kesällä on alkamassa hyppytekniikan kurssi joka toinen viikko. Tekisi hirveästi mieli osallistua siihen, kun eihän hyppytekniikkaa voi liikaakaan tehdä. Samaan aikaan on vain toinenkin mielenkiintoinen kurssi mille olen ilmoittautunut ja olisi ihan kiva jos olisin joskus iltaisinkin kotona. Joten, nyt päätin kuitenkin olla osallistumatta kurssille. Ehkä irtovuoroja ostan. 

Koska hallia ei voinut varata puolta tuntia kerrallaan, niin otin Mörkönkin mukaan hömpöttelemään. Ei minulla siltikään mennyt kuin se puoli tuntia.... ihan tylsää ettei varauksessa tunneta puolituntista. Tulisi käytyä useammin, kun ei kertakustannus menisi yli kahdenkympin.

Mörkö muistelin ensin putkea ja 10cm hyppyä. Kun saatiin pölyt pois Mörkön aivonystyröistä niin voi sitä iloa ja riemua kun pieni koira pääsi tekemään putki - hyppy - putki - puomi :) Alkuun mietin että onko puomi lliian haastava, mutta kun Mörkö kiipesi itse rauahallisesti puomilla uskalsin koiran viedä pyynnöstäkin puomille. Aika hyvä kehonhallinta 14v koiralla kun pystyy kääntymäänkin hallitusti puomin päällä kumpaankin suuntaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti