keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Takaakierron verran tuplanollasta

 Tikrun kanssa monen kuukauden tauon jälkeen taas kisoissa. Tuomarina Miia Laamanen. 

Ensimmäinen agilityrata oli mukava ja oli ihanaa tajuta että Tikrun kanssa voi huoletta tehdä takaaleikkauksen putkeen lähettimsessä. Helpottaa kummasti radalla liikkumista kun ei tarvitse väkisin vääntää itseään putken sisämutkaan. Tikru haki myös kohtuullisen haastavasta kulmasta hienosti pujottelun. Puomi oli lähes erinomainen, itse juoksin vasemmalla.Tuloksena 0, etenemä 4,1m/s.

Toinen agilityrata oli hiukan haastavampi ja osasinkin löytää meille vaikeimman kohdan. En valitettavasti vain löytänyt siihen toimivaa ratkaisua. Valitsin takaakierron ja valitettavasti olin itse niin pahasti hyppylinjalla että Tikru kielsi hypyn. Harmitti ihan hirveästi, sillä tilaa olisi ollut vaikka kuinka eikä lopulta ajankaan kanssa tullut tiukkaa. Tälläkin radalla haastava pujottelun sisäänmeno. Puomi suoritus oli "ihan OK" , juoksin oikealla. Tuloksena 5 etenemällä 3,6m/s.

Oli mukava taas huomata miten Tikrusta on kehkeytymässä oikein pätevä ja osaaava agilitykoira. Monessa kohtaa hoiti tonttinsa erinomaisesti ja varsinkin ensimmäisellä radalla liikkui melkeinpä minun edellä. Olin hieman jo pohtinut onko puomissa eroa riippuen suorituspuolesta, ja nämä radat vahvisti epäilykseni oikeaksi. Taas oikein hyvää informaatiota tulevia treenejä suunnitellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti