sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Tuplanolla, mutta ei LUVAa

 Käsittämätöntä, että näinkin voi käydä! Tikrun kanssa oli tänään kaksi starttia Petteri Kermisen tuomaroimana JAUlla. Agilityradan nolla oli ruma rata, mutta kuitenkin nolla. Sijoituksena 3/10. Hyppyrata oli mainio, joskaan ei Tikru edelleenkään mennyt kaasu pohjassa. Sijoituksena 2/5. Koska kakkosissa on jostain syystä sidottu LUVAn saaminen kisaajamäärään niin kummassakin startissa oli yksi kisaaja liian vähän että olisi tullut LUVAt ja oltaisiin aloitettu kolmosista ensi vuonna. Sinällään jotenkin hassua, että 10 kisaajan joukosta kolmas nolla ei ole LUVAn arvoinen mutta jos kisaajia olisikin ollut 11 niin olisi ollut. Säännöt ovat säännöt, ja näillä mennään.

En oikeasti osaa oikeasti olla pahoillani ettei LUVAa nyt tullut. Kolmesta viimeisestä kisasta on tullut nyt nollat, eli meillä riittää pääsääntöisesti taidot ja vauhti nollaan. Kokemustakin alkaa pikkuhiljaa enemmän, ja se näkyy Tikrun rennompina suorituksina. Kyllä tänäänkin Tikrua jännitti jokin ennen ensimmäisen radan alkua ja rata oli hiukan tahmea alusta loppuun. Radalla kuitenkin nähtiin todella siisti juoksupuomi ja paikoitellen rennompaa menoa.

Hyppyradalla taas ylipäätänsä oltiin radalla yhdessä. Tämä oli ensimmäinen tuplastartti missä molemmat radat sujuivat keskittyen rataan. Aina aikaisemmin jälkimmäinen startti on ollut ihmeellistä haahuilua. Kyllä nytkin Tikrulla oli koko radan ikään kuin käsijarru päällä, mutta siitäkin huolimatta tehtiin meidän paras etenemä (4.1m/s). Lupaa siis hyvää että etenemä tulee vielä paranemaan kun Tikru ja minä saadaan lisää kokemusta ja Tikru rentoutta.

Tämän vuoden kisat olivat tässä. Treenaamaan toivottavasti päästään vuoden vaihteen molemmin puolin, treenattavaa kyllä riittää. Mutta onpa mukava odottaa ensi vuoden kisoja nyt kun palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti