tiistai 14. elokuuta 2018

WDS-18

Ensimmäinen oman koiran kanssa tehty ulkomaan näyttelymatka suuntautui Ticon kanssa Amsterdamin maailman voittajaan 2002. Tuolloin lähdin kaverin kanssa viikon reissulle, ja koiranäyttelyyn pyhitettiin yksi päivä. Kun maailman voittaja- näyttely rantautui taas Amsterdamiin en voinut vastustaa kiusausta olla lähtemättä Tikrun kanssa sinne.

Ihan helpolla en matkaan päässyt, kun varsinkin paluulennon saamisen kansa oli vaikeuksia. Luulin olevani tarpeeksi aikaisessa liikenteessä kun varasin lentoja yli puoli vuotta aikaisemmin, mutta ei se niin helppoa sitten ollutkaan. Kohtuullisen säädön jälkeen oli kuitenkin lennot, Tikrun lentolaukku ja tavarat matkavalmiina. Lähdin lopulta reissuun kaksin Tikrun kanssa muiden jäädessä kotio. Ensimmäinen pitempi poissaolo pojan luota, teki hyvää minulle vaikka olikin haikeaa.

Ensin aloitettiin perjantaina erikoisnäyttelyssä, missä Tikru voitti luokkansa. Maailman voittajassa edustettiin sunnuntaina luokan kolmanneksi saakka. Olen erittäin tyytyväinen Tikruun ja Tikrun esiintymiseen, vaikka tittelit jäivätkin kovatasoisessa kisaassa ja runsaassa osanottajamäärissä (49 leijonaa!) saavuttamatta.

Koiranpesuamme asuntoautossa. Hyvin toimi!

Voittaja-näyttelyyn saatiin lainaksi koirarattaat. Onhan ne ihan kätevät... mutta en heti kuitenkaan näe itselläni tuollaisia :p


Ylipäätänsä olen tyytyväinen Tikruun. Koiraan voi luottaa ettei tuhoa paikkoja, ei pissi sisälle eikä hauku turhia. Lentokentälläkin liukkaalla lattialla liikkui järkevästi vierellä ja vetämättä niin tassutkaan eivät lipsuneet. Matkan edetessä Tikru oppi hyödyntämään rauhalliset hetken nukkumalla.

Tikrun  lepohetki lentokentällä :)


Matkan ainoana välipäivänä näin hollantilaista kaveriani ja hänen kanssaan vietettiin mahdollisimman hollantilainen päivä. Pyöräilykilometreja kertyi lähemmäs 20km, mutta erinomaisessa seurassa ja hyvässä säässä matka taittui nopeasti.
Tikrun pyöräilyvarustus

Volendam

Laivalla Volendamista Markeniin

Pyöräilyä Markinissa...

... ja Markenista

Hollantilaisen lapsen ensisijainen sijoituspaikka pyörässä. Toinen laitetaan tarakalle istuimeen. Kolmas tarvittaessa kantoreppuun...

Puolen välin tankkaus

Monnickendam


Siltä voi nousta näiinkin

Oli pakko maistaa muutamaa valikoiman vohveleista :D

Takaisin Volendamissa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti