sunnuntai 19. elokuuta 2018

Se on tuplanolla!

Eilen oltiin Mörkön kanssa kisaamassa Tuusulassa. Hieman mietitytti että mitenköhän menee, kun ollaan tehty vain yhdet treenit koko kesänä. Viime viikon treenit olivat toki laadukkaat, napakat ja lyhyet ja koira vaikutti toimivan kivasti. Tuusulan kisakenttä on mukava alustaltaan ja esteet hyvät. Hieman harmitti kun oli kaksi agilitystarttia ainoastaan tarjolla, kun en niin kauhean mielelellään tällä treenimäärällä tekisi kontakteja peräkkäisillä radoilla... mutta huoleni osoittautui turhaksi Mörkön tehdessä todella nättejä keinuja ja kelvollisia puomeja.



Oma kehityskohde liityy kisarutiineihin ja oman kunnon parantamiseen. Huomasin ensimmäisen startin ja nollan jälkeen, että kaikki paukut olivat jääneet radalle. Jalat painoi ja päässä humisi tyhjyys. Piti ihan toden toella herätellä kroppaa uuteen suoritukseen ja samalla aivotkin orientoituivat kisatilanteeseen uudestaan. Hieman hassua oli se, että minusta vaikeammalla radalla (ensimmäinen) meillä oli parempi etenemä kuin virtaviivaisemmalla (jälkimmäinen). Tässä näkyy ehkä kisaorientoitumisen vaikeus... ja myös se, etten jostain syystä luottanut Mörköön kovemmassa vauhdissa.

Päällimmäisenä fiiliksenä kuitenkin hauskuus. Onhan se helpottavaa että tupla on kasassa jo nyt ja muutenkin SM-nollia 5/8. Tästä on hyvä jatkaa loppukausi keskittyen oleelliseen, eli Mörkön tapauksessa koitan löytää meille sopivat kouluttajat talvikaudeksi. Kiitollinen olen pienestä leijonasta, ei sitä ihan jokaisella ole tuollaista luottapakkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti