perjantai 15. kesäkuuta 2018

SM-areenaan tutustumassa

Tänään ne taas alkoi, joka vuonna odotetut SM-kisat :) Tänä vuonna oman haasteensa tekee yhtenä järjestävänä seurana se että jokainen jäsen on valvoitettu talkoilemaan 8h viikonlopun aikana. Ei sinänsä paha rasti, mutta kun talkoilun ympärille koitetaan mahduttaa vielä perjantain kisa ja sunnuntain yksilökisa niin aika tiivis viikonloppu on luvassa.

Päivä alkoi kohdallani 6.30 iloisella persetreenillä kun kannoimme esteitä ja aitoja kentällä sekä raijattiin neljä lavallista limua kylmiöön. Puoleen päivään mennessä askeleita oli mittarissa jo yli 17000, ja olin hiljaa mielessäni tyytyväinen etten ollut ilmoittautunut kuin yhteen starttiin. Kotiin päästyäni nukuin parin tunnin päikyt ja takaisin kisa-alueelle koiran kanssa seitsemän aikoihin.

Mörkö oli todella iloinen ja haukkui oikeastaan koko ajan vuoroamme odotellessa karsinoissa. Tämä on hyvin epätavallista Mörkölle, mutta olen oppinut että Mörkö haukkuu vain silloin kun se on rentona. Hyvä lähtö startin kannalta. Mörkö tykkäsi alustasta ja liikkui radalla tosi hyvin. Olen onnekas kun tiimikaverina on luottopakki, joka ei rimoja tiputtele tai saa omia aivopieruja. Eihän Mörkö nopein ole... mutta luotettava se on! Pujottelun jälkeen alkoi aamupäivän askeleet painamaan jaloissa ja tuntui että reidet hyytyvät, mutta maaliin päästiin onnellisena. Oli mukava huomata että omat keuhkotkin pelittivät parin kuukauden jälkeen normaalisti.

Olinko ällikällä lyötynä kun selvisi että Mörkön etenemä oli 4,21m/s! Meidän toiseksi paras etenemä ikinä, eli tunne siitä että liikuttiin rivakasti ei ollut väärä. Jäi niin hyvä fiilis startista, että tällä on hyvä mennä sunnuntain radalle.

Mörkön suoritus näkyy kohdassa 13:42 osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=ghNhDKoMgWI

Huomenna olen talkoilemassa vielä aamupäivän, onneksi pöytäkirjanpitäjänä niin ei tarvitse olla jalkeilla pahemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti