tiistai 14. kesäkuuta 2016

Tikrun ensimmäinen ROP

Kyllä sitä osaa olla onnellinen ja kiitollinen niinkin "pienestä" asiasta kuin näyttelyn ROPista! Hieman ehkä hassua, kun Ozzy varsinkin on tuonut ROPeja kotiin kiitettäviä määriä... mutta on ihanaa huomata ettei tähän kuitenkaan ole turtunut. Jos olisikin niin sitten kyllä pitäisi jättää näyttelyt väliin...

Tikrun kanssa suunnattiin Tammelaan sunnuntaina, rodussa oli mukana myös isoja tyttöjä ja poikia. Junnu-luokka meni aika pitkälti riehuen, mutta SAn verran Tikru malttoi kuitenkin esittää itseään. PU-luokassa mentiin jos suurin osa kierroksesta mallikkaasti - ja kyllä olin yllättynyt kun Tikru laitettiin ykköseksi! Meidän muksu, junnu, pentu, keskenkasvuinen :) ROP-kisa sujui jo oikein mallikkaasti.

Päivän väsymys lienee aiheuttanut sen että iso kehä menikin sitten pitkälti riehuessa :) Tikru antaa seisottaa kohtuu kivasti ja vapaasti esiintyy todella mallikkasti. Malttia tarvitsee liikkumiseen. Isossa kehässä meidän edessä meni oikein karvoinen cotton ja Tikrulla taisi olla enemmänkin mielessä peppukarvoihin kiinni käyminen kuin esiintyminen. Noh, hyvää kokemusta ja kyllä me vielä mallikkaasti joskus mennään isossa kehässäkin.


Samassa paikassa oli myös partisten erkkari, missä käytiin ihan turistina pyörähtämässä Ozzyn kanssa. Ozzy pääsi mukaan haistelemaan hieman näyttelyfiilsitä ja tervehtimään monia tuttuja. Hieman harmittelin etten Ozzya kuitenkaan ollut ilmoittanut näyttelyyn, mutta ehkä kuitenkin parempi luovuttaa nyt 14 vuotiaana näyttelyn vanhimman titteli huomattavasti nuoremmalle 10v koiralle. Ei Ozzy olisi kylläkään hävennyt veteraanien joukossa, muttei ei varmasti olisi kovin korkealle noussut 8-10v joukossakaan. Ozzy nautti päivästä täysillä näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti