lauantai 3. heinäkuuta 2021

Mörkön toko Pieksämäellä

Lähdin hiukan soitellen sotaan kun ilmoitin Mörkön Pieksämäen kisoihin, vaikka tiesin että on kuuma ja että koira väsyttää itsensä juoksemalla mökillä. Sitä mitä en tiennyt oli se, että illalla löydän koiran leuasta paiseen. Lämpö ei liene vaikuttanut suoritukseen, juokseminen näkyi pienenä väsymisenä mutta olisiko sitten paise häirinnyt kun Mörkön suoritus oli selkeästi vaikean oloinen. Saatiin raavittua kasaan vain 81 pistettä. 

Lyhyesti koe meni niin että paikalla makuu suoritettiin kympin arvoisesti paikalla istumisena. Kilpailuluokka vain oli väärä. Koska ykköstulokseen ei ollut enää mahdollisuutta ajattelin ottaa loppukisan hyvänä treeninä. Lopulta olisi kannattanut jättää väliin. Seuraaminen 0, liikkeestä maahan 0, kaukokäskyt nolla. Luoksetulosta tuli jotain pisteitä, kuten myös hypystä. Kapulan pito 10 ja yhteisvaikutus jotain. Päällimmäisenä paha mieli kun en ymmärtänyt mistä nyt mättää.

Illalla sitten osui paise sormiin ja maanantaina sain koiralle ajan eläinlääkärille. Antibioottikuurihan siitä seurasi ja sitä myötä päätin unohtaa kaikki kesän suunnitelmat. Katsotaan sitten syksyllä, jos vielä jatketaan tokon parissa. Olisihan se koulutustunnut kiva saada, mutta varsinkin näillä helteillä alkaa Mörkön ikä näkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti