keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Mörkön SM-kriteerit kunnossa!

Uskomatonta, jo neljättä kertaa Mörkö on SM-kelpoinen. Aika hyvin niin Mörköltä kuin minultakin, kun viitisen vuotta sitten en uskonut nollan mahdollisuuteen kuin satunnaiseti kolmosissa. Paljon olemme oppineet, uudelleen opetelleet ja kehittyneet.

Tänään kuiskasin Mörkölle ennen omaa vuoroa, että hoida sinä esteet niin minä hoidan juoksemisen. Ja näin tehtiin! Ensimmäisellä radalla kello oli meille armollinen jättämättä loppuajan eteen miinusmerkin. Niin monta kertaa olemme saaneet yliaikanollan muutaman sadasosan ylityksellä, että nyt oli kyllä ilo kun kello oli meidän puolella. Mörkö hoiti kaiken kuten pitikin, ja lopulta päästiin toiseksi korkeimmalle palkintopallille.

Toisella radalla Mörkö teki oman osuutensa vieläkin paremmin, muun muassa keinu oli hurjan nopea. Itse jäin varmistelemaan parissa paikassa mikä kostautui maalissa 0,45 tuloksena. Ei se mitään, kun nyt on SM-nollat kasassa ja vuoren kokoinen taakka on poistunut harteiltani :)

Nyt pidetään pieni hengähdystauko ja jätetään ainakin Janakkalan kisat tulevana viikonlopuna väliin. Pitää käydä kuitenkin katsomassa kisakalenteria sillä silmällä, kun nyt voi nautiskella suorituksista Mörköläisen kanssa ilman ylimääräisiä paineita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti