maanantai 10. heinäkuuta 2017

Tikrun puomi etenee

Kesäkuussa yritin käydä 2-3 kertaa viikossa treenaamassa ja ensimmäiset viikot olin repiä hiukset päästäni kun homma ei tuntunut etenevän laisinkaan. Tikrull ei tuntunut olevan mitään hajua tekemisestä, saati kiinnostutsta tekemiseen. Sitkeästi jatkoin namiautomaatilla palkkaamista ja naksuttelua todella helpoilla harjoituksilla. Juoksutin Tikrua lähes kontaktin yläpuolelta laskevaa osaa alas kerta toisensa jälkeen.

Niin vain (laadukkaat) toistot tuottavat tulosta ja eilen päästin nauttimaan selkeästäi edistyneemmistä suorituksista. Pystyin päästämään Tikrun suorittamaan kontaktia minun edessä, niin että itse otin reilusti sivuttaissuunnassa välimatkaa tai että kävelin Tikrun edessä (eli "vedättäen"). Pystyin lähettämään Tikrua noin puolesta välistä laskevaa osaa parhaimmillaan.

Tänään kävin jälleen kokeilemassa puomia ja ei se eilinen ollut vain sattumaa, sillä suoritus on lähes vakioitunut mieleisekseni! Olisikohan ollut vain kerran kun en naksuttanut. Pystyin lähettämään Tikrua myös ylempää, melkein laskevan osan alusta saakka muutaman toiston verran.

Tehtiin myös vaihtelun vuoksi hypyn ja suoran putken kanssa pientä leikkimistä takaakiertojen ja valssien kanssa. Tikru painaa eteen päin kuin pieni orava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti