maanantai 5. kesäkuuta 2017

Mörkö SM-viimeistelyssä

Omassa hallissa kaksi kisaa. Tarkoituksena tehdä perusvarmaa suoritusta mahdollisimman nopeasti. Noooh... rataan tutustuessa jo totesin että radalla on kaksi kohtaa jotka minun on selvitettävä itselleni ei niin sujuvalla tavalla. Päädyin tekemään japanilaiset vasemmalta. Onnistuihan ne, mutta kyllä aikaa palaa vielä liikaa kun ei ole tarpeeksi sujuva ko ohjaus. Mörkö vaikutti alkuradan jotenkin tahmealta, loppuradan sitten jo normaalimmalta. Olin positiivisesti yllättynyt että etenemä oli 3,85m/s. Hyvä me! Koko ajan etenemät hinkkautuu parempaa suuntaan. Tältä radalta hyvänmielen nolla :)


Seuraavalla radalla ei mitään ihmeellistä. Hieman mietin ennen pujottelua teenkö persjätön vai lähtenkö suoraan pujotteluun. Päätin tehdä persjätön. Jostain syystä koiran ollessa putkessa tuli paha fiilis että persjättö tullee olemaan myöhässä ja saan koiran jaloilleni ja jompi kumpi loukkaantuu niin että SM-kisat jäävät välistä. Niinpä päätin lähettää koiran pujotteluun, olinhan tämänkin vaihtoehdon huomioinut rataan tutustuessa. En tiedä sokaistuiko koira tullessa pimeästä putkesta ikkunan auringonvaloa kohden, Kovasti Mörkö etsi pujottelua, mutta viimein kun sen löysi oli ensimmäinen keppiväli jo mennyt. Puomin kontakti voisi olla kauniimpi, mutta että Mörkön keinuista on tullut mukavia (epäonnisen treenin jälkeen kun Mörkö pääsi pari viikkoa sitten keinulla säikähtämään). Tiedä sitten miten tuo säikähdys paransi itseluottamusta, mutta Mörkö on tehnyt sen jälkeen neljä hienoa ja nopeaa keinua joista kaksi kisoissa.


Tänään kävin kokeilemassa saman radan alun, kun oli kivasti jäänyt kisojen jälkeen hallille. Näin pilvisellä säällä ei mitän ongelmaa keppien löytymisen suhteen. Toki sama radan pätkä tehtiin nyt toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti