perjantai 22. marraskuuta 2019

Agilitya aamulla, agilityä illalla

Tänään on ollut minun pieni hemmottelu päivä <3 En sellaista alunperin suunnitellut, ja hiukan huolissani ostin irtovuoron aamun Niinun koulutukseen tietäen että vielä illalla on oman seuran koulutus Tikrulle. Normisti tässä ei olisi mitään ongelmaa, mutta pieni työnantajani suhtautuu minun menoihin välillä mielensä pahoittaen. Aina ei jaksa, eikä aina pienen tarvitsekaan jaksaa. Niinpä lunastin vuoron tietäen että illan treenit ovat todennäköisesti jäämässä väliin.

Mutta kuinkas sitten kävikään?

Vauva nukkui pitkälle aamuun ja mies lopulta sanoi tuhisevaa nyyttiä katsoen että annetaan nukkua. Hän hoitaa kyllä. Olin sopinut alustavasti toisen henkilön katsomaan oman vuoroni ajan vauvaa, mutta onhan se nyt kaikin puolin mukavampaa ja ennen kaikkea rentouttavampaa olla itsekseen liikenteessä alkulämmittelyn helppoudesta puhumattakaan. Laatuaikaa itseni kanssa, mukavan harrastuksen ja kivojen ihmisten parissa - parhautta! Treenit Mörkön olivat mainiot, ja tekeminen alkaa taas näyttämään ja ennen kaikkea tuntumaan agilityltä. Kaksi viikkoa sitten kävin myös Niinulla Mörkön kanssa, ja kyllähän sitä aika kuutamolla ja ruosteessa olinkin! Ei sillä tekemisellä voi kyllä odottaa mitään kisoista, mutta nyt kun on ollut pari ohjattua ratatreeniä niin odotan innolla miten se näkyy viikonlopun kisasuorituksissa!

Illalla ennen treeneihin lähtöä vauva nukahti! Joten lennosta suunnitelman muutos ja taas sain olla vapain käsin treeneissä! Alkuun tein Tikrun kanssa pari juoksupuomia (toimii!) ja seuraavaksi radan alusta seitsemän esteen verran pujotteluun saakka. Mukana oli myös rengas, ja voi että kun olen iloinen kun rengas radalla on alkanut toimimaan. Pujottelukin onnistui joka kerta täydellisesti, ja erityisen iloinen olen siitä ettei Tikru edes tuntunut kaipaavan etupalkkaa vaan lukittautui seuraavaan esteeseen. Lopuksi vielä seitsemän esteen hyppy-putki rallattelu, hyvin irtoaa ja reippaasti etenee. Olen erityisen tyytyväinen Tikrun tavasta edetä. Pitkää, matalaa laukkaa, estevetoisesti mutta kuitenkin kuunnellen. Toki meillä on treenilista loputon ja monet ohjauksista ovat vielä täysin raakileita, mutta tässä voisi lähi kuukausina alkaa katselemaan sopivia kisoja.

Kyllä jaksoi taas illan kotihommissa, vaikka nukutus venyikin melkein puoleen yöhön. Täydellinen akkujen lataus, ja taas jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti