perjantai 25. tammikuuta 2019

Voihan terveys!

Ei ole ihan mennyt putkeen viime aikaiset kisasuunnitelmat. Ensin alkuun jäi, tietenkin, kuusi kisaa välistä kun Mörkön selkä ei ollut kunnossa. Sitten en vain yksinkertaisesti kerennyt koiran kanssa esteille ennen kuin tulikin sopivasti pakkaset kun olisi ollut aikaa. Muutama lauhempi päivä välissä ja näitäkään en päässyt hyödyntämään kun kärvistelin vatsataudissa. Joten summa summarum, huomisetkin kisat jäävät väliin. Ei mitään järkeä lähteä kisaamaan kun Mörkö on viimeksi nähnyt esteitä lokakuussa. Loukkaantumisriski aivan liian suuri. Hiukan lohduttaa että on sentään -10 astetta pakkasta, mikä on ollut pitkään itselläni kipuraja kisaamisessa.

Voi että otti kuitenkin koville perua kisat! Vaikka oli järkisyitä useita ja tunnekin sanoi ettei nyt kannata ottaa riskiä. En ole kertaakaan aikaisemmin johtunut perumaan kisoja itsestäni johtuvista syistä, eikä helppoa ole nytkään myöntää ettei vatsataudin jälkimainingeissa jalka vain nouse niin ripeästi kuin terveenä.

Tuleehan noita kisoja - onneksi. Katselinkin tulevia kisoja sillä silmällä, mutta pitää (yrittää) pitää järki päässä ettei kohta olla tilanteessa että kisataan joka viikonloppu. Siinäkään ei taas ole koiran kannalta mitään järkeä, kun ei pääse missään vaiheessa palautumaan kunnolla. Mieli vetää kentille, koska kisaaminen on kivaa. Koska nyt on muutenkin menossa Mörkön vika kausi ja jäljellä oleva aika hupenee liian nopeasti. Koska meiltä puuttuu yksi SM-nolla ja olisi paljon mukavampi olla kun se olisi saatuna.

Nyt koitan saada Mörkölle parit ohjatut irtotreenit jostain, ja sitten koitetaan uudestaan kisakenttien valtaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti