sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Puoli vuotta Tikrua!

Tänään pienen Tikrun suuri päivä - otsatukka laitettiin pimpulalla kiinni :)

Ranskalainen pimpula
Tikru täytti reilu viikko sitten 6kk. Tuona aikana Tikru on löytänyt paikkansa laumasta, siitä on kasvamassa mitä ihastuttavin (treeni)kaveri ja ennen kaikkea Tikru on omanlaisensa persoona. Kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuuttakin tuntuu löytyvän, nyt kun ollaan aloitettu naksuttelu ja sitä myöten "koulutus".

Esimerkkinä toimii erinomasiesti (huonolaatuinen) video siitä kun Tikrulle ensi kertaa esiteltiin temppu nimeltä "4in". Ideana saada naksuttelemalla koiran kaikki tassut laatikkoon. Olisihan tehtävä ollut hieman helpompi jos olisi käyttänyt isompa laatikkoa, mutta kun ei isompaa laatikkoa ollut saatavilla niin piti selvitä tälläkin. Fiksu Tikru hetken pähkäiltyään keksi että laatikkoon pitää mennä :) Joskin itse olin kysymysmerkkinä että mitenkä onnistuin naksuttelemaan ensin laatikon läpi kävelyn... hyvää oppimista siis itsellekin.


Tänään käytiin hallillakin. Tikru alkoi haukkumaan hallin pihassa ja veti hirveästi halliin. Ollaanhan me tuolla kolme kertaa käyty leikkimästä ja edellisestä kerrasta on jo kaksi kuukautta... Tikru kuitenkin selkeästi muisti paikan. Leikittiin kaksi settiä, ensin yhdessä. Seuraavaksi vietiin lelu yhdessä maahan odottelemaan ja noin 10m päästä lähetin Tikrun kuolleelle lelulle. Sinne se män ja lähdetiin leikkimällä pois hallista. Hauska kaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti